Drabinka Pair Play:
http://challonge.com/TekkenTejPairPlay
Skład:
Manieq Team (ktośtam & Maniek)
Fajnie jest być kimś tam
Mega dobra zabawa Do nexta
Sorki, ale dostałam sms z nieznanego numeru, w którym było napisane "Zapisz mnie i Mańka"
Czyli to jesteś Ty, numer zapiszę
-------------
Dzięki ogromne za wszystko, to był nasz najlepszy turniej
- Ogromne podziękowania dla Greya, Kasi, Art'a, Robsona i wszystkich osób które użyczyły sprzęt (Krysta, Szyper, Gubu, Borys&Wiktor, Trusquawix, Rafimaru) - bez Was ten turniej nie byłby taki sam. Ciężko było wszystko ogarnąć, a Grey, Kasia i Art byli w tym niezastąpieni. I jeszcze ten stream, komentowanie walk - pierwsza klasa.
Wielkie dzięki też dla wszystkich, którzy zostali jako ostatni na placu boju, pomagając nam wszystko ogarnąć (wielkie dzięki jeszcze raz dla Trusquawix'a i Art'a)
- Dzięki wielkie dla sponsorów, szczególnie dla Pana Darka, Pana Rodryka i Pana Pawła z PGA, Madcatz/Impakt oraz LG - a także dla firm Speedlink i Namco Bandai - za ogromne wsparcie i szałowe nagrody, które rozdaliśmy w turnieju i konkurencjach.
- Dziękuję Krisowi za zorganizowanie after party w pubie Long Play i fajne pogaduchy.
Zapomniałam przynieść przejściówkę - ale nic straconego, przyniosę ją kiedy indziej.
- Dziękuję również wszystkim, którzy się zjawili - mamy nadzieję że dobrze się bawiliście.
To nie koniec naszej pracy, czeka nas jeszcze porządkowanie multimediów i podsumowanie turnieju dla naszych sponsorów. Więc jeśli ktoś chciałby jakoś skomentować nasz turniej, zachęcamy, wszystkie opinie są dla nas ważne.