Jakby co update już jest.
W zasadzie to w kwestii powera, to bardzo go osłabili, ale nie ruszyli pozostałych statsów. Walki trwają dłużej, a co za tym idzie scruby będą używały jeszcze więcej spamu niż dotąd ;P I mam dziwne wrażenie, że walka jakby się dłużej rozpoczyna, bo kilka razy wcisnąłem f+2 Jack'a ze standardową prędkością, i nic się nie stało :/ Aha i nie wiem czy power wszystkim obcięli po równo, bo o ile np. mój "juggle" ff+2 u/f+1 nie bierze już ponad setki (tylko ponad 80), tak nadal jak walczyłem z Lawem to ich d/b+4,4 brały bardzo dużo. Może to mylne wrażenie. Tak czy owak dużo stuffu za kasę, jeden reset drink za darmo, zwiększony level cap (czyli wszystko i tak wróci na stare śmieci... ), i chyba trochę przehype'owane te nowe rzeczy (fajne na trailerach). Jedyne co dobre, to możliwość walki bez skillów (ale tylko poza rankedem) i practice mode (w którym nawet odlicza czas na odnowienie coin'ów, czyli coś dla no-life'ów). No i trzeba pobrać patch. Ogółem nie jest źle, ale bez wielkiej rewelacji...