Dopiero dziś wyczaiłem że jego kin 2 nie jest tagowalne a wielka szkoda bo to tak ładnie wybija :/
poza tym tak sobie myślę nad setupami u niego po różnych zagraniach, szczególnie korcą mnie po podcince z miecza gdyż pewne rzeczy wciśnięte prawidłowo ładują przeciwnikowi akcje w plecorki
,ps jak przeciwnik się turla po podcince z miecza do tyłu i trafi dp+1 to czym to dokończyć? [ napiszę na wszelki wypadek że po FC dp+1 robię jedno dp+1 , potem przeciwnik się zaczyna turlać robię f,f dp+1 które trafia dość daleko i przeciwnik leci dość nisko plecami do nas, jeżeli zrobię po tym 3~4 bądź d+2,2,d+1 to całość wchodzi w plecy. kolejna rzecz która boli mnie u josza to to że jego ciosy na low nie biorą nawet 20 punktów :/ ani dp+1+2 [ piszę z pamięci ] ani kopnięcia, nie pamiętam ile bierze gp+2... przydało by się coś mocnego do prowokowania do techrolu.
jak narazie leżenie przeciwnika na ziemi po wywaleniu to ostatnie co yoszowi się podoba, można by jeszcze kończyć juggla ciosem odpychającym i próbować dodać sobie chociaż trochę energi [ 3+4 ]
howgh