Halo, moi drodzy, mam pytanko związane z połączeniem Łódź-Leszno. W wyszukiwarce połączeń PKP jako stacje docelową wybieram 'Leszno', a nie 'Leszno Grzybowo' czy też 'Leszno górne', jak sugeruje wyszukiwarka? Chodzi o to że chciałbym dotrzeć do tego Leszna, gdzie odbywa się turniej, a że nigdy tam nie byłem, więc zapytuję tutaj, by nie błądzić niepotrzebnie. Samo Leszno nie Leszno górne ani grzybowo.Druga sprawa - jako że nie mam dobrych połączeń powrotnych wieczorem w sobotę, ponadto nie wiemy o której skończy się turniej, więc trudno tu cokolwiek planować, chciałbym prosić kogoś z uczestników turnieju o możliwość udzielenia noclegu czy to w Lesznie czy też w okolicznych dużych miastach(Poznań, Wrocław), aby stamtąd móc spokojnie wyruszyć z powrotem do Łodzi w niedzielę. Znalazłaby się jakaś dobra dusza, która przygarnęła by mnie na kilka godzin? Nie ukrywam, że od tego uzależniony jest mój przyjazd na turniej, bo nie widzi mi się spać na dworcu, samemu, na nieznanym rewirze... Dziękuję, pozdrawiam!