Dlatego stawiam Zwei'a wyżej bo mimo swoich dziur (ponoć Violi też ich nie brakuje ale nie chcę ich porównywać bo to inna liga) ma dużo sytuacji w których po prostu jest bardzo do przodu z klatkami i do tego ma dobry damage.
Ale może moje zdanie wynikać z tego, ze nie mam zbyt wiele okazji do grania online (bo mój internet) i dlatego, że jest masa zabawy z tą postacią i przez to go nieco faworyzuje
No i z Ringiem offline szło mi lepiej ostatnio niż Yoshem w SC4 kiedykolwiek
Co do tych meczapów to chyba masz rację. Choć to w sumie winno się tyczyć chyba każdej części. Pamiętam, ze była swego czasu tabelka taka fajna z match-upami konkretnych postaci (biedny Rock...). No ale w niektórych przypadkach ewidentnie można powiedzieć jak mocny ktoś jest (zachowując choćby odrobinę obiektywizmu). A prawda jest taka, że Sieg playerzy koszmarnie narzekają na swoją postać, mimo tego, że nie jest tak słaby jak większość z nich uważa Zresztą mam wrażenie, jak też wspominałem wcześniej, że w tej części wyjątkowo wyraźnie dają się we znaki narzekania na "swoją postać" z wielu, wielu stron.
Swoją drogą dobrze, że Ezio jest według cytatu na D bo zaczyna mi się ta postać podobać
@Libi
Wygląda na to, że trza by przeprowadzić dochodzenie w tej sprawie