Nie no spoko. Jeśli o mnie chodzi to im wcześniej się skończy tym lepiej - może się załapie na wcześniejszy pociąg do Krk (który na dodatek jedzie 3h, a nie 5h)
Pytałem tak kontrolnie - z doświadczenia turniejowo-konwentowego wiem, że przy tylu stanowiskach to w miarę sprawnie idzie, tym bardziej że nie ma grup, a pojedynki w SC V są (na moje oko) dużo krótsze niż w SC IV ze względu na większy damage prawie wszystkich ciosów ^^ No ja grający Ivy w SC V to byłaby parodia
Nawet nie znam większości input'ów, nie mówiąc już o combosach... Spoko najwyżej się jakieś money matche rozegra czy free playe
Na pocieszenie powiem Ci, że Yosha okroili naprawdę minimalnie
No właśnie mnie zastanawia jak to jest, że niby wszystko chcieli uprościć, a Patsuke i Yosha zostawili prawie nietkniętych... Yosh ma nawet ciosy z A+K, których przecież miało nie być w SC V. Tak się przejęli fanami tych postaci czy po prostu odjęli sobie roboty?
Obawiam się, że to drugie. BTW. takie moje przemyślenie - zmuszanie ludzi do grania Patsuką w trybie Story to jakiś debilizm. Przecież z definicji ten tryb jest "dla wszystkich" i jak już zmuszają do grania jakimś konkretnym stylem gracza to powinno być to coś prostszego. Przecież "zielony" człowiek to nim tylko BB może zrobić z sensownych ciosów
Sorry za offtop.