Wyniki:
SSF4AE - 1. Crono, 2. AjK, 3. Smasher
Tekken 6 BR - 1. Cabelo, 2. Scheva, 3. Mot1onM4n
W końcu w domu, wiec korzystając z okazji chciałbym skrobnąc co nie co na temat moich wrażen z Wyjazdu do Pragi.
Od razu jak dotarłem na miejsce zlot skojarzył mi się ze starym dobrym PGA (oczywiście w tym wypadku na mniejsza skale) poza oczywistymi sparkami w Streeta miałem okazje pograć w demko Mass Effect 3, Reckoning oraz uwaga Betę Diablo 3! czy też w kąciku retro zagrać na klasycznych arcade perfect automatach z Street Fighter II czy Golden Axe
Co do samego turnieju to generalnie o ile wszystkie mecze grupowe + drabinka szły jak z płatka to w samym finale zostałem mocno ztrollowany Kenowym Flowchartem i random ultrą lądująca jak na złość w moje poki xD Pierwszy set przegrałem na żyletkach 3:2 (Chun-Li) po czym po ciężkiej przeprawie i małych kombinacjach z postaciami, wygrałem drugiego seta 2:3 (Rose) a w ostatecznym grand finale, poczułem że jak to Hiryu mówi "Download Complete" i wygrałem gładko 3:0 (Chun-Li)
Czesi okazali się bardzo fajna ekipa i z tego co mówili pojawią się dużo grupa na nadchodzącej Bursie.
Na koniec podziękowania dla:
Poznan Dojo - Za 12h ostrych sparingów przed turniejem
Maniora - Za gościnę we Wrocku, wspominanie starych czasów i oczywiście kolejna porcje szpili w Streeta
VR-Fist & prk - Thank you guys for invitation and all the help I get from you! Hope to see you soon in Bursa! Get Hype! and bring Osoha