Jak już chłopaki pisali, było naprawdę dobrze! Dzięki Hiryu za organizację (w tym: negocjacje z panią odźwierną i udostępnienie najważniejszej lokacji w swoim pokoju;) pierwszej edycji tego eventu, czekamy z niecierpliwością na kolejne! Jak na trochę ponad pół dnia, to naprawdę sporo się nagrałem (w SFa, w Teke zagrałem całe 2 walki, w Mahvela... 0). Zgodnie z przewidywaniami, showmatch zakończył się przecudnym 2:2 dla Poznania. Soli, wszelkiej maści tauntów, prowokacji i śmieciomowy było tyle, że spokojnie na 3 następne turnieje by wystarczyło
Mam nadzieję, że większość tych tekstów została uwieczniona na filmach z walk, bo to naprawdę grube było.
Liczba uczestników zlotu natomiast nie była zbyt gruba, to i prywata w wersji odchudzonej.
Vince - coś nam te ksiałczenie nie wyszło, następnej okazji nie można tak pozwolić się wymknąć:) Pozdro wielkie!
Tejotl, Van - dzięki za spary, po raz kolejny GGz i oby szybko do zobaczenia
Crono, Havoc, Vipe - dzięki Panowie za wspólną podróż, spary itede, Crono - jeszcze raz gratzy za walkę z Tejotlem, Vipe - fajnie, że dałeś radę z tym wyjazdem, musisz częściej na grania wpadać, czy chcesz, czy nie:P Btw, też musimy sobie jakąś maskotkę teamową skombinować.
Kaczka, Krill, Taster - karny k... no dobra, jeżyk na nie stawienie się.
Hayat, Snake - z tymi osobnikami żałuję bardzo, że nie pograłem