Chciałem podziękować wszystkim, którzy przybyli na turniej, bez was by się nie udało, jesteście wielcy
Największe podziękowania należą się Mańqowi za cały wkład jaki włożył w orgaznizacje, bieganie, załatwianie organizacje nagród.... Jesteś wielki;) ( ale tylko o 1 cm XD ). Chłopaki z TLT ( ta część, która nie wyjechała ) jednak potrafimy się zgadać i jakoś zorganizować ( nawet Bigi był pomocny
, Olga, Tokis dzięki
Prywata:
Robson I Tenshi: Miło że wpadliście, i że chociaż mogliśmy zamienić pare słów
( na WCG się wyśpijcie;)
Nevan: ostatni raz pijesz na naszym turnieju
Gratulacje za 1 miejsce.
Bati: zaskoczyłeś nas wszystkich gratsy
Frizen : Jesteś cieńki, trzecie miejsce ?
na szczęście Akira żyje
Gordaf : dzięki za sparry
Vince :zlałeś mnie ładnie : jesteś najlepszą Xiao w Polsce i kropka.
Cambion i Wawa jesteście niepoprawni
Dzięki za pogaduchy i lanie od Cambiona
Pozdro dla wszystkich o których, aktualnie nie pamiętam , ale trzy dni latania z tv konsolami itp. dały się we znaki
Teraz dwie mniej przyjemne sprawy:
Jak ktoś znalazł dodatkowy kabel audio wideo (chinche) to niech napisze do mnie na pm
I druga poważniejsza sprawa, po sobotniej nocy w ŁDKU już więcej nie zostanie nam wypożyczona żadna sala w tym ośrodku, ze względu na pijaństwo ,hałas, palenie itp. Jeżeli na następnym turnieju będziem kombinować "NOCLEG" to tylko dla osób , które chcą się przespać . Jeżeli ktoś ma zamiar pić i imprezować to niech idzie na miasto, osób pod wpływem alko, czy innych dragów po prostu nie będziemy wpuszczać . Ale mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby
Na razie to tyle