No wiadomo że kogoś bym tam wolał, chyba każdy ma jakieś postacie które chciałby zobaczyć, a które nie pojawiły się w grze. :p Dla mnie wsadzenie Phoenixa do gry przypomina trochę te stare versusy, a fajne jest to dla mnie dlatego że nie podoba mi się ten nowy roster, a raczej to jak został stworzony (w sensie, że marvel sobie narzuca jakieś postacie które obecnie są popularne w komiksach, a capcom musi się ubiegać o to żeby wrzucić do gry takiego Sentinela, który jest w serii od children of the atom). Kiedyś po prostu pakowali street fighterów, pakowali x-menów, dodawali kilku randomów (przy których nikt się nawet nie przejmował tym czy te postacie według fabuły w ogóle nadają się do walki), wrzucali jakieś bagno albo lodowiec na tło i wydawali grę dla murzynów z Bronxu, w której wszystkie sprite'y to był recycling z innych gier - to było cool. :p
A tak poza tym to w ogóle stylistyka ultimate'a mnie denerwuje (w sensie, że zrobili w vanilli tą siatkę wyboru postaci, HUD bliźniaczo podobny do mvc2 i wrzucili "I wanna take you for a ride" żeby fani nie jęczeli, bo wiedzieli że i tak za kilka miesięcy staną na swoim i zrobią gre która wygląda jak komiks i brzmi jak film o superbohaterach), ale to już zupełnie inny temat.