Dzieki wielkie Di za umieszczenie info, nie musisz się bać, nie będziesz się musiał z niczego tłumaczyć, no chyba, że z polskiego skilla kiedy obcokrajowcy łomot dostaną
Tak w ogóle to jest taka sprawa- robię promo wideo o turnieju (właściwie to mój ziomek Bas) będę potrzebował zgody kilku osób które zamierzają się pojawić na umieszczenie ich facjat (na razie myślałem o m.in. Di, Frizen, Hayat, Snake, Qjon, Moonspell, Tundra, Ring ) ale o tym więcej wkrótce.
Prace nad sponsorami na razie idą średnio, chyba muszę poszukać w Bielsku bo u mnie to wolą 'sprzedać niż dać na nagrody' (autentyczny cytat).
Odnośnie noclegu- na ośrodku będzie łącznie 39 miejsc w 3 domkach i dużym domu. Dlatego wspominałem o namiocie (27 zł w Tesco najtańszy 3 osobowy), może okazać sie lepszym rozwiązaniem lub jedynym dla tych co zapisują się jako ostatni. Sytuacja z domkami jest trochę skomplikowana, o tym w głównym temacie, który piszę na razie w Wordzie. Wciąż szukam chętnej osoby do zrobienia plakatu.
Na terenie ośrodka jest internet, także Di szykuj się, że będziesz prowadził tego streama.