Ok, wstępnie ustaliłem z bratem, że wybierzemy termin sprawdzając prognozy pogody długo terminowe na lipiec, prawdopodobnie pojemność domku zwiększymy do 10 osób, zarezerwujemy wszystkie na turniej a wy już będziecie się określać kto śpi w domu, kto w namiocie. Na razie proszę nie rezerwować mi tutaj, jak wrzucę oficjalne info w nowym temacie to będziecie przy zapisach się określać. Na pewno parę miejsc będzie zarezerwowanych dla osób pomagających w organizacji.
Wstępnie gramy turnieje w :
-Umvc3
-SF x TK
-AE 2012
-MK9
-SC5
-T6
Oczywiście nie zabraknie Pro evolution soccer 2012
Zastanawiam sie nad jednodniowym cyklem mini turniejów w takie mniej popularne bitki jak nowy king of fighters oraz street fighter third strike (może blazblue ? ) ale to jedynie w przypadku jeżeli będziecie chcieli. Nagrody wstępnie z wpisowego (będzie na 100% tylko entrance fee)+dyplomy + to co uda się ustalić z burmistrzem i Żywieckimi sklepami growo-komputerowymi.
Teraz pytanie, czy data, która na 90% będzie kolidować z mistrzostwami europy będzie dla was problemem ? Meczyki sobie tam będziemy oglądać. Ponadto drugie pytanie, gramy w AE 2012 ? Czy może skupimy się na samym sf cross tk ? Jest to dość ważne, wybieram się do burmistrza i przygotowuję projekt w formie pisemnej z prezentacją w PP i chciałbym wiedzieć jakie gry tam umieścić. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w pisaniu takich rzeczy, po proszę o parę wskazówek na PM. JakubieDI aka nightmare nie jest OP, wyślij mi swój numer telefonu bo gdzieś zapodziałem