Cytat: Haro w Wrzesień 04, 2011, 19:41:53 Ja może spróbuję się z Reptilem. Też fajna postać. Ostatnio trochę Mileenę ćwiczę - jej combosy czy specjale to czysty pure fun i jst to postać, która zdecydowanie najbliżej trzyma się oryginału z MK2.nom nom twardy scorpion, zbyt nerwowa postac co? A Onizuka tylko tak gada, jest Dobrym Baraka i Kung Lao
Ja może spróbuję się z Reptilem. Też fajna postać. Ostatnio trochę Mileenę ćwiczę - jej combosy czy specjale to czysty pure fun i jst to postać, która zdecydowanie najbliżej trzyma się oryginału z MK2.
Zaczyna mnie wkur....to online. Ogra mnie na lagach jakiś kolo i od razu dostaję 10 wiadomości jaki to on jest zajebisty. Czasem popykam, aby akcje wypróbować, ale chyba się wypiszę z tego.
Cytat: Taz_Thrash w Październik 26, 2011, 16:56:17 Zaczyna mnie wkur....to online. Ogra mnie na lagach jakiś kolo i od razu dostaję 10 wiadomości jaki to on jest zajebisty. Czasem popykam, aby akcje wypróbować, ale chyba się wypiszę z tego.Taz ty już chyba 5. raz kończysz z tym online xD Na to trzeba się nastawić, szkoda nerwów na wkurzanie się, a ja dostaję bardzo mało wiadomości, co najwyżej ktoś na chacie później gg napisze, czy wrażeniami się powymienia.
Ku mojemu zaskoczeniu udalo mi sie wczoraj uzyskac calkiem fajne polaczenia online z niektorymi randomami. Chyba sie pogodze z online (na cale 1-3 dni ;p).