Ja podziękuję, choć na początku sam pomysł wydawał mi się bardzo fajny. Nie odzywałem się w tym temacie, bo nie lubię za bardzo grać online, moja gra sporo na tym traci, ponadto jakieś złe emocje się mogą wokół tego wytworzyć.
Ej, no k**wa chłopaki. Tyle sztykacie na online, a nagle jak NW chce się zmierzyć to wymiękacie i każdy się czymś wykręca. Nie ładnie, będą się z nas śmiać Zbierzcie się wreszcie i pokażcie że umiecie nie tylko gadać o tej słabej grze ale także w nią grać. Ja was niestety nie wspomogę, bo raz że jestem słaby w tę słabą grę, dwa że mam c***owego neta, a trzy że sprzedałem swój kod do online.
Cambion, ale każdy kto w to gra wie, jak dobrze grają Oskar, Nevan, Qjon itd., więc co tu komu pokazywać czy udowadniać? Mówię, sam pomysł jest fajny, ale czy naprawdę chcemy później czytać komentarze na backdashu czy netwars w stylu X pokonał Y 5:0 w tym jedno babality? Innego ciekawego komentarza nawet nie przytoczę, bo szkoda gadać. Przecież wiele osób z netwars udziela się na tym forum i bardzo fajnie. Ja zapraszam graczy z netwars do Wrocławia, spotkajmy się przy następnej okazji, np. turnieju lipcowego we Wrocławiu (jeśli się odbędzie), pograjmy dzień przed, czy dzień po u kogoś na chacie dobrze się bawiąc. Życzę wam mimo wszystko dobrej gry wieczorem!