No żebyś wiedział Frizen, że postaci wyżej od Kunga są bardziej popi****lone niż ten szalony kapelusznik (choć w sumie w każdej chwili można go wstawić za Sonję/Kitanę, zrobiłem odwrotnie w sumie tylko dla beczki
).
Sonya jest w S bo robi ci 40% po divekicku, który mimo, że ma -20 na bloku to jest niekaralny/słabo karalny przez dużo postaci w tej gierce, zresztą sam DK to niezła zgadywanka przy jumpinie: bo albo naskoczy na ciebie z jump punchem, który możesz zAAować, a jak zablokujesz to walnie ci stringa na blok i przejdzie do MS, o którym później; albo naskoczy na ciebie z Divkikiem, którego nie zdążysz zantiejrować i stracisz 40%+pressing z Military. Tu zgadywanka: próbować AA jump puncha czy może stać i blokować, licząc na dajwkika i karę - a to tylko jedna sytuacja przy jednym marnym jumpinie. Dalej - ma kulkę o świetnym recovery (trochę wysoko idzie, ale Ex nadrabia), Arc Kik do karania zonerów (jakby DK nie wystarczał), juglujące Cartwheel, Ex Cartwheel z armorem, szybkiego aperukatu no i przede wszystkim - ma MS, czyli postawę, do której przechodzi po każdym swoim stringu, jugglu i każe ci zgadywać: nie dość, że ma wymianki low/OH, to wszystkie akcje z MS są niekaralne (f+1, low, ma na dodatek +1 na bloku), część ciosów można cancelować w specjale, samo Military canceluesz w dash, skok, blok. Nojapi****le
Mam wymieniać dalej?
Imba to jest Cyrax, co imba ma Sub? Oświeć mnie, może o czymś nie wiem, a co jest game breaking i sprawia, że Sub niszczy każdego w S Tier wciągając kokę nosem z nudów.