dobra znalazłem "alternatywny" bufor na dashcancel jeszcze do ogrania
- nie tyle alterantywny ale nie trzeba myslec o poprawnym cancelu i wychodzi w cholere szybciej bedzie co najmniej 1-3 klatki do przodu wzgledem poprawnej wersji a bład w timingu redukuje sie znacznie
ale nie ma rozy bez kolcow
ma 2 wady jest mało profesjonalny i tak naprade nie uczy go wykonywanai poprawnie i i ma jeden duzy minus dla lepszych graczy w kontekscie przyszłosci całej walki ale jest to do przebolenia poza tym sa sytuacje ze wcale to nie skutkuje zadnymi startami
jeszcze to musze potestowac z CPU a potem w versusie sprawdzic
ale jest swiatełko w tunelu i dziwie sie ze nikt tego nigdy nie zapodał
No czekam z niecierpliwoscia i jak juz go polapiesz to jedziemy
EDIT
Czy orientuje sie ktos moze jak karac Kano po kulce?? Dzis doswiadczylem przykrej porazki z osobnikiem ktory kierowal postacia w bardzo "prymitywny" sposob a ja nie za bardzo moglem jakos sobie z tym radzic. Jedyny moment w ktorym mialem przewage i mozliwosc aby wygrac byl to skuteczny atak, ale w momecie jego nie przemyslanego ataku (spamu?) kulka nie moglem go ukarac???
Nie doswiadczylem tego szczerze mowiac nigdy wczesniej. Powiedzcie mi, ze to lag bo jest to troche nie logiczne, ze po zablokowanym specialu mialby safa....
EDIT2
Wpadlem na testyourmight i okazuje sie, ze kulki mozna karac, ale jest to trudne. Upball jest karalne przez moze polowe rostera. Co gorsze w przypadku Kabala niestety nie kwalifikuje sie. Nawet EXSpin jest za wolny, lol!
Troche sie wkurwilem ta walka z tym gniotem. Nigdy go nie lubilem...juz w jedynce byl uperdliwy!