Ja nie mam sprzętu do nagrywania - nawet mój telefon nie ogarnia, ale jak będzie czym nagrać to nagramy:)
A co do gier z Oskarem z video, to padakę odwalałem nie z tej planety. Po wczorajszym graniu z Oskarem (niestety nie nagrywaliśmy), szło mi już zdecydowanie lepiej.
Ogólnie trochę zajęło mi zrozumienie stylu gry Oskara. Problem jest taki, że na turnieju nie będę miał czasu na poznawanie stylów innych ludzi, więc muszę po prostu grać lepiej i nie robić głupich błędów, od których te gry się roiły (z mojej strony). Druga sprawa, to że były to moje PIERWSZE gry, ze Skorpionem w ogóle, więc rozegranie ich było nieocenioną pomocą w przygotowaniach.
Zacząłem mniej spamować roll, bo to co na nagranych filmikach robiłem, woła o pomstę do nieba. Do tego duuużo więcej podcinek i juggle starterów, i... lowkicków:P - te ciężko ukarać. Do tego nauczyłem się lepszego standardu, poprawiłem timingi.
Ogólnie jestem zły na mój poziom z nagranych gier z Oskarem (nawet podczas tych gier zdarza mi się marudzić na własną głupotę w tle - to co odwalałem było żałosne;P), ale jestem też całkiem happy, że od tamtego momentu mocno przyskillowałem i obecnie jest gruuubo lepiej, niż to co prezentują filmiki.
Sam też jestem ciekaw gier z Nevanem:) Fajnie by było jak by się znalazł sprzęt do nagrywania