Przecież właśnie 3s ma jedne z najlepiej i najładniej animowanych postaci w 2d ever. Poza tym tutaj nie chodzi o grafikę, lol. W HDR "postarali się o nowe zajebiste sprite'y" i wszyscy widzą co z tego wyszło, na tą grę nie da się patrzeć ;p
Straszny z ciebie ostatnio hejter, Slide ;]
Jak zobaczyłem na bursie 3rd strike to przestraszyłem się grafiką
prawda jest taka, że dla mnie liczą się 3 bijatyki
1. Jojo's Bizzare Adventure
2. Guilty Gear
3. Street Fighter 4
Ostatnio po prostu jakoś narzekam na gry, bo jest niewiele które mnie już kręcą. Nie wiem czy to przez to, że stałem się bardziej wybredny czy rzeczywiście coś z tym rynkiem gier nieciekawego stało się na przestrzeni tych 10 lat czy nawet więcej od kiedy gram.
Wyjdzie Street Fighter 3rd Strike i co? Ludzie przestaną grać w SSF4 w PL i już w ogóle wszystko rozpierdoli się... teraz koksamy i podnosimy skilla, a później będzie tylko ten gra w to a tamten w tamto i już totalnie nie będzie mowy o jakiejś rywalizacji :/ dlatego jestem przeciwny odgrzewaniu tej części. Choć tak jak powiedziałem pewnie w to pogram, bo mimo wszystko lubię tą część choć szału nie ma i nie będzie. Kiedy ludzie jarali się tą grą ja grałem w Guilty Gear'a i SF3rd wydawał mi się dlatego wolny i nudny.