Tok rozumowania typowego polaka, ktory zaraz wszystko by sprzedal widzac w tym jakakolwiek kase. Koles stal sie znany na prawie caly konsolowy swiat i jako pierwszy zlamal w pelni PS3 i teraz moze to sobie wpisac w CV (bo zakladam, ze w mniejszym lub wiekszym stopniu jest programista) i dzieki temu ma spore szanse na dobra prace, a ty piszesz ze jest glupi ? lol
Faktycznie bardzo dobry argument, Gates też rozdawał wszystko od początku za darmo... no niestety nie, robił to za kasę - czyli jest on chyba typowym Polakiem.
Prawda jest tylko jedna - Światem rządzi pieniądz, nikogo na dobrą sprawę nie interesuje co tam w konsolowym świecie piszczy bo to bardzo mały wycinek życia, a skoro SONY chciało mu zapłacić za milczenie (takie plotki chyba chodziły po necie a w każdej plotce jest nutka prawdy) to czemu nie miał by z tej okazji skorzystać, a pozyskane pieniądze zainwestować w rozwój swojego interesu a nie babranie się z CV i pracą dla jakiejś bzdurnej korporacji która go prędzej czy później wypali. Boom informatyczny i nie tylko, jest na obecną chwilę tak szybki, że to co dziś jest mega uber super, za jakiś czas upada lub jest wypierane przez coś innego, więc imo trzeba korzystać gdy się ma taką okazję - jak napisałem mógł mieć więcej niż to co ma i tego się będę trzymać - w tym dopatrywałem się głupoty, nie wspomniałem ani razu o inteligencji do której nawiązujesz - LOL ci się udał jak 150.
PS
Trochę o dojrzałości umysłowej gościa.
http://www.youtube.com/watch?v=MkwTZER3l6g-Jak myślisz za co jesteś pozwany przez SONY?
-Za to że ich wkurzyłem.