Zacząć trzeba zgodnie ze wzorcem
A więc pozdrowienia dla wszystkich uczestników MFKiG 2012
Szczególne podziękowania chciałbym skierować do:
- Manieq - dzięki za profesjonalne zorganizowanie turniejów. Nie wiem kto dokładnie rozmawiał ze sponsorami, załatwiał nagrody, ale przyjmuję że miałeś w tym spory udział. Fajnie, że jednak dałeś się przekonać do DE na 8 osób w SC V, mam nadzieję, że teraz już zdajesz sobie sprawę jak szybko idą walki w tej grę i w przyszłości weźmiesz to pod uwagę przy ustalaniu zasad
- Di - jak wyżej, dzięki za prowadzenie turniejów i załatwianie nagród ^^ i dzięki za to że nie przyszedłeś na SC V hihi
- Gagarin - świetna mini impreza i ciekawe rozmowy a ta pizzeria, którą polecałeś była na serio dobra Szkoda, że trafiła Ci się grupa śmierci bo ewidentnie byłeś w formie tego dnia
- Matt, Devil - dzięki za granie w SC V, fajnie było chociaż Matt trochę mnie zdołował tą totalną dominacją Z drugiej strony teraz już nikt nie powinien bredzić jaka to Natsu jest silna ^^ Zgodnie z tym co mówiłem - jeśli ktoś wie gdzie i jak karać i reagować to jest to mocno przeciętna czy wręcz słaba postać. Devil jak już mówiłem - nie mogę Ci robić mniej bombek niż innym, to by było nieuczciwe względem pozostałych graczy
- Nevan, Oscar - mimo iż pojawił się TTT2 jak widać nie zapomnieliście jak się gra w SC V więc duży plus Ćwiczcie coś tam w wolnych chwilach to możecie coś tam zawsze namieszać na turniejach
- Aronex, Antrax - fajnie że przyszliście, całkiem dobrze gracie, fajnie będzie coś pograć przez PSN. No i pojawiajcie się na jakiś konwentach w Wawie, a może i gdzieś dalej
- Qjon, Tokis, K' i inni - jak zawsze fajnie było pogadać
Co do spraw organizacyjnych to historia z Hostelem była niewesoła, chociaż ja nie mogę narzekać bo ostatecznie wszystko poszło po mojej myśli. Tak czy siak na przyszłość fajnie by było doprecyzować takie sprawy, żeby potem nie było jakiś kwasów. Tym bardziej, że MFKiG to nie konwent gdzie w razie czego można iść do sleep room'u. TV były na serio spoko. Fajnie jakby była jakaś opcja podpięcia słuchawek, bo granie bez dźwięku jest nie za fajne. OK może w VF5 wyszło by to grze na dobre, ale w SC V są całkiem spoko odgłosy i dobra muzyka ^^ Natomiast pucharki koniecznie trzeba zmodyfikować - mój był złoty i było na nim napisane "II miejsce Art of Tekken 4" O_o Bardziej to przypominało puchar za 2 miejsce w jakimś turnieju Tekkena 4 niż turnieju SC V na MFKiG
Nie wiem na ile jest to wykonalne w rozsądnej cenie, ale fajna by była różnorodność kolorystyczna (złoto, srebro, brąz). Do tego napis w stylu "I miejsce, Soul Calibur V, MFKiG 2012". Oczywiście dodatkowa informacja w postaci napisów na tym "kapslu" jest jak najbardziej ok. Tak czy siak obecna wersja jest mega dezorientująca.
Pozdrawiam
Moje fotki:
http://imageshack.us/g/1/9811349/