Ok, gram Leo już wystarczająco długo żeby zrobić znaczący update mojego Top10
1) qcf+4 aka WS+4 - Uwielbiam ten cios! qcf do opóźnionego WS 4, iWS+4, d+1~d,WS+4 ? ogólnie WS 4 all the way! Mój ulubiony poke na mid, ma chyba najlepszy zasięg jeśli chodzi o wues-czwórki z całej gry.
2) d/f+1 - b&b, bez tego się nie da.
3) FC d/f+3 - Tylko -14 na bloku (nie każdy wybije), rewelacyjne oki, zasięg nie z tej ziemi. Dodatkowo można robić z podjazdu jako d,D/F+3 (D/F trzeba przytrzymać nieco dłużej niż zwykle)
4) qcf+3 - Kolano, świetne do oki ? pickup na backrolla, reset po B! jeśli zrobimy jako f+4~d/f i opóźnione WS+3.
5) WS+2 lub d,D/F,2 - Zasięg większy niż d/f+2, trafia leżących i wybija przykucniętych.
6) d/f+2+3 - My low poke of choice. +5 na trafieniu, JG na CH i tylko -11 na bloku. Gdyby był trochę szybszy byłby zdecydowanie broken.
7) d+1+2 - BOK i wszystkie opcje (też BOK~d do FC) to moje główne narzędzie w średnim i dużym dystansie, zaraz obok mix-upów z qcf.
f+2+3 - Komentarz praktycznie zbędny. Chyba tylko u/f+2 Fenga jest lepszym ciosem z auto-stepem.
9) ss+1+2 - Na bloku -10 ze znacznym push-backiem, nie wiem czy ktoś to pokarze w polu. Na CH mocarny juggle. A do tego świetnie wymija.
10) f,F+2 - Na dalsze wiffy i tylko -10 na bloku.