O ograniczeniu ludzi na czacie nie wiedziałem nawet do teraz, trzeba więc założyć na potrzeby turnieju jeden dodatkowy "sfpl_v2" lub trzy w stylu winners/losers/out bracket z jednym miejscem zarezerwowanym dla organizatora, dostałem bobu to lecę do losers, dostałem dwa razy kończę w out i pykam sobie z pozostałymi lub idę spać. Burdelu nie ma, każdy wie gdzie jest i na czym stoi a miejsca było by aż nadto bo społeczność graczy w SF aż taka duża nie jest na chwilę obecną.
Co do limitów to są one dla mnie kompletnie niezrozumiałe, ograniczona ilość friendsów? WTF??
Kurcze muszę skomentować jak takie teksty widzę - ograniczona ilość friends - nie wiem ile jest max ale jest ok. Wystarczy to że jest ten czat, wchodzisz, patrzysz kto jest i wiesz że albo sobie powalczysz z ziomkiem znajomkiem albo nie. Grasz sobie z kimś dłużej, poczatujecie, pogadacie sobie to sru - do friends go dodajesz. Można ułatwić życie w wysyłaniu zaproszeń i dodać ale jak nie "zaiskrzy" to sru leci z listy. Nasza klasa to to nie jest a portal ten i ludzie z trylionem znajomych po prostu rozwalają moją konstrukcję. Słowo "friend" do czegoś zobowiązuje przecież.