W GT tez bede gral, ale na pewno nie w 3D, bo wlasnie GT mam najslabsze 3D ze wszystkich gier (tzn z tego co czytalem na roznych forach).
Aktywne 3D jest ciemniejsze - to podobno niepodwazalny fakt, aczkolwiek ja latwo sie przystosowuje, wiec taki niuans, nie powinien byc dla mnie problemem - tymbardziej ze gram i ogladam wieczorami.
Okulary to tez nie problem - 2 pary dodawane sa do telewizora zazwyczaj, nie sa ciezkie (chyba, ze ktos liczy gramy i tak samo narzeka, ze nowa komorka Samsunga wazy niebotyczne 181 gramow) a baterie kosztuja grosze - z reszta 3D to pewnie bedzie w moim przypadki nie wiecej niz 10% TV i 40% gier.
Ten temat co zapoidales, oblukam, tymczasem dzieki za opinie. Skonczy sie jednak pewnie na tym, ze bede musial isc do sklepu z pendrivem i jakims roznym materialem nan nagranym, i molestowac sprzedawce, zeby mi odpalal ten material na telewizorach:)
PS. jedyne co zauwazylem na pasywnym, to gorsza rozdzielczosc, ale pasywne oferuje tryb dla dwoch graczy w 3D na jednym TV (bez podzialu ekranu), choc w zasadzie nigdy nie gram na 2P wiec to nieistotne...