Tym się różni, że potencjalnemu początkującemu graczowi turniejowemu niekoniecznie będzie się chciało przekopywać forum w poszukiwaniu czegoś, niezależnie od czyjejkolwiek opinii na temat tego, jak łatwo coś znaleźć jeżeli się tylko poszuka. Tymczasem jeżeli po wejściu na backdash.pl zobaczy u góry zakładkę "Turnieje", która po najechaniu na nią kursorem rozwinie się w "Poradnik początkującego turniejowicza", "Nadchodzące", "Relacje" i "Stream", czy coś podobnego, to taka forma może się dla niego okazać przystępniejsza. Do tego dorzucić jeszcze "Jak grać, żeby wygrać turniej", pod którym kryłyby się tutoriale do danych postaci, naturalnie z odnośnikami do stosownych tematów na forum i newbie powinien być wniebowzięty.
To jest naturalnie tylko cząstka mojej wizji na temat strony głównej i to tylko moja wizja, ostateczna decyzja należy do Di.
Jeżeli jednak miałoby to przejść, to mogę się dołożyć do powstania powyższego i pisać relacje z turów, na których będę, a ostatnio bywam.
Za moim pomysłem przemawia również fakt, że pod coś takiego strona główna BD ma już solidną podbudowę i zasadniczo nie trzeba by się było wiele natrudzić. Gdzieniegdzie odkurzyć, coś dołożyć, czemuś zmienić nazwę i przemodelować zawartość i voila.