Porusze temat rozmowy w PSXEXTREME w kaciku bijatyk , gdzie gracze niezadowoleni jada po tekkenie . Najlepsze co tam bylo to wypowiedz Rayana , stwierdzil on iz tekken jest latwy do opanowania bo jest youtube a kiedys za czasow T3 nie bylo i kazdy musial sam wymyslac taktyki czy juggle , niestety zmartwie Rayana bo nie wiem jak w Angli lecz w Polsce za czasow T3 bylo dosc duzo gazet traktujacych o konsolach w ktorych byl kacik bijatyk wypelniony po brzegi taktykami jugglami oraz charakterystykami poszczegolnych zawodnikow ( posiadam te artykuly po dzis dzien moge porobic zdjecia ) . Inne stwierdzenia jakoby tekken byl prosty i przyjazny dla laikow , no coz przyjedz Masther Czy Boskon i nauczcie u mnie chlopakow juggli i grania bo od 2 miechow cwicza codzien i nie widze by gra w jakis sposob im to ulatwiala , co do skilowosci gry tu opinie sa podzielone , choc topowi gracze mowia , ze gra jest najbardziej skillowa ze wszystkich tekkenow no ale wasze zdanie wazniejsze , wszak drugi wydanie z rzedu pastwisz sie jaki Ty jestes niezadowolony Masther z tekkena , a przypomne Ci jak pisales na temat T4 iz ludzie nie byli gotowi na taka zmiane ( jako jeden z niewielu Ty byles ) jak czytalem mistrz swiata ( Rayan ) tez nie byl gotowy no coz .
Ale nie mysl ze mam uprzedznia do Ciebie Masther szanuje Cie za to co zrobiles dla sceny tekkena i w niektorych aspektach sie zgadzam z Toba , zbiedzony backdash i ss oraz opinia o online.
Co do pierwszego posta Cheese nie T3 ideal : Ogre na polce w powietrzu , Anna wykonujac u/f+3 przeciwnik naciskal bodaj 4 i zamiast zabrac dodawalo troche energi przeciwnikowi , lub po chickenie robiac rzut od przodu d/f+1+2 Paulem wychodzil rzut w plecy ( i zawodnicy sie nie dotykali) ale nic idealna gra .
Dzis kupilem gazetke wiec dopiero pisze